Meer resultaten voor airbnb

airbnb
AirBnB Gemeente Velsen.
Home Inwoner Producten AirBnB. U wilt een deel van uw woning gebruiken om toeristen te laten verblijven Bed Breakfast. Dan moet u een omgevingsvergunning aanvragen om af te wijken van het bestemmingsplan. Dezelfde regels gelden voor AirBnB. Een omgevingsvergunning voor een Bed Breakfast vraagt u aan via het product Omgevingsvergunning.
airbnb
Airbnben in een huurwoning, mag dat? / mr. A.J.F. Anne Vokurka-Viruly.
Of een huurder de woning via Airbnb mag verhuren, hangt af wat huurder en verhuurder hebben afgesproken. De tekst van de huurovereenkomst is leidend. Sommige huurovereenkomsten hebben zelfs een specifiek Airbnb-artikel; de verhuurder kan immers maar beter helder zijn. Airbnben is onderhuur.
amsterdam
Verhuur appartement via Airbnb zonder toestemming van de VvE 2 BVD advocaten.
Verhuur appartement via Airbnb zonder toestemming van de VvE 2. 22 december 2017. Meer over Steven. Eind vorig jaar schreef ik een blog over de onmogelijkheid voor appartementseigenaren om hun appartement via Airbnb te verhuren zonder toestemming van de Vereniging van Eigenaren VvE.
https://www.schoonmaakbedrijfgorrim.nl/
Regelgeving om Airbnb-overlast te verminderen: beter lokaal of landelijk?
AirBnB is naast overlast gevend ook nog eens fraude en belastingontduikingsgevoelig. Immers er wordt door AirBnB geen specifieke verhuurgegevens mbt verhuurder vrijgegeven, dit in tegenstelling tot andere landen bv Australië. Inzicht in deze specifieke data zal leiden tot een afname van meer dan 50% van aangeboden ruimtes.
ardennen
Airbnb in Nederland: 10x De leukste adresjes! Holidayguru.nl.
Deze luxe Airbnb ligt midden in de natuur én heeft een privéjacuzzi. Perfect voor een romantische getaway in Nederland! In de omgeving kun je samen gezellig wandelen of fietsen door de bossen van de Veluwe. Foto: Airbnb Foto: Airbnb Foto: Airbnb Foto: Airbnb Foto: Airbnb Foto: Airbnb Foto: Airbnb.
Amsterdam Airbnb hosts are in a grey area after court ruling DutchNews.nl.
Best of the Web. Amsterdam Airbnb hosts are in a grey area after court ruling. Housing January 31, 2020. Map showing Airbnb locations in central Amsterdam. People renting their homes to tourists via platforms like Airbnb will operate in a grey area until new national legislation comes into force this summer, legal experts say.
Airbnb neemt maatregelen om overlast tegen te gaan NRC.
Airbnb zegt nu toe de overlast van toeristen die via hun website een woning in grote steden huren tegen te gaan. Foto ANP/Koen van Weel. Airbnb gaat vrijwillig advertenties van verhuurders weren die niet benodigde registratienummer bij de gemeente hebben aangevraagd.
Airbnb ABNB CFD's' Plus500. Plus500 logo.
Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's' werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's' zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen.
Airbnb horror: geforceerde sloten en de salontafel door twee LINDA.nl.
Maar helaas zijn er ook horrorverhalen over bebloede lakens, een gestolen inboedel en brandgaten in de bank. En hoewel dat volgens Airbnb wel meevalt 0006, procent van de verhuurders heeft hier volgens hun cijfers mee te maken is dat aantal gedupeerden noemenswaardig.
BB Airbnb Slimme Deursloten.
Nuki en Yale Linus zijn via te koppelen aan uw Airbnb account. Met de boekingsbevestiging kunnen uw gasten meteen een uitnodiging krijgen voor een digitale sleutel en /of pincode voor het slot. Ook aan dienstverleners en schoonmakers kunnen digitale toegangsrechten altijd en overal met één druk op de knop worden toegekend. Installatie handleiding voor Nuki koppelen met Airbnb account.
Wat is AirBNB Hoe werkt het?
Dit kost hoteleigenaren veel geld en heeft er zeer recentelijk voor gezorgd dat hoteleigenaren in Gran Canaria hun hotels moeten gaan sluiten, mits de populariteit van Airbnb zo blijft. Als voorbeeld van toenemende maatregelen tegen Airbnb op wereldwijde schaal kan Amsterdam genoemd worden.
Airbnb Wikipedia.
airbnb.nl Airbnb: 10 miljoen nachten geboekt gearchiveerd. blog.airbnb.com No, Were Not Punking You Ashton Joins the Airbnb Team! Airbnb komt New York tegemoet: niet meer dan één huis verhuren, RTL.nl, 21 oktober 2016. en How online rental platforms use the EU to defeat cities affordable housing measures.

Contacteer ons