Weekend van Voorschoten 13, 14 en 15 september 2019

Het Weekend van Voorschoten is ontstaan door een samenbundelen van activiteiten van de Centrum Ondernemers Voorschoten, de Stichting Muziekdag en de jaarlijkse Open Monumentendag.

Weekend van Voorschoten 13, 14 en 15 september 2019

Het Weekend van Voorschoten is ontstaan door een samenbundelen van activiteiten van de Centrum Ondernemers Voorschoten, de Stichting Muziekdag en de jaarlijkse Open Monumentendag. Onder leiding van het overkoepelend, uit vrijwilligers bestaande bestuur van de Stichting Het Weekend van Voorschoten en door inzet van veel betrokken organisaties is Het Weekend inmiddels uitgegroeid tot een gezellig weekendfeest voor jong en oud voor en door Voorschotenaren.

De Voorschotense middenstand is sponsor en de Gemeente Voorschoten verschaft de randfaciliteiten en ondersteunt financieel de niet via sponsoring te bestrijden onkosten. Allen verlenen hun medewerking, omdat dit Weekend – door het organiseren van allerlei activiteiten op velerlei gebied in een ongedwongen setting – ons dorp op een leuke manier in alle facetten promoot.